Κεντρικό Κατάστημα

Αγίου Ιωάννου 39
Αγία Παρασκευή, 153 42

Τηλ. Επικοινωνίας

210 6399971 euromarket@euromarkets.gr

Ωράριο Καταστημάτων

Δευ - Παρ 8 π.μ - 9 μ.μ
Σαβ 8 π.μ - 8 μ.μ

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εταιρίας Ε.Σ ΕΥΡΩΜΑΡΚΕΤ Α.Ε.,που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των πελατών μας για τα νέα της εταιρίας,καθώς και την δυνατότητα παραγγελίας online.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών εκτελούνται μεταξύ Δευτέρας και Σαββάτου.Το χρονικό διάστημα παράδοσης της παραγγελίας μπορεί να είναι μεταξύ 9:00 – 11:00 ή 11:00 – 13:00 ή 13:00 – 15:00. Εάν καταχωρήσετε την παραγγελία σας έως και τις 10:00, τότε δίδεται η δυνατότητα να παραδοθεί και αυθημερόν.Οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Κυριακές και τις επίσημες αργίες.

Ναι, η αλυσίδα μας περιλαμβάνει 4 καταστήματα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι 25€

Η παράδοση αυθημερόν είναι εφικτή εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εξυπηρέτησης.

Βεβαίως διαθέτουμε λογαριασμούς στο Facebook,Instagram και Pinterest. Όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να ενημερώνεστε για τα νέα μας και τις προσφορές μας. Οι σύνδεσμοι για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και ζυγίσουμε τα προϊόντα σας, σας στέλνουμε νέο email με την τελική τιμή της παραγγελίας καθώς και τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής.

Αυτή τη στιγμή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει δύο τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή, όπου κατά την παράδοση μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή μέσω κάρτας στο φορητό POS που έχει ο οδηγός μαζί του.
  2. Με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρείται ότι είναι αλλοιωμένο ή χαλασμένο θα πρέπει αρχικά να αποφευχθεί η κατανάλωση του και στην συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς στο 21 0639 9971, είτε μέσω email στο euromarket@euromarkets.gr. Στην συνέχεια η εταιρεία μας θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση του προϊόντος σας.