Κεντρικό Κατάστημα

Αγίου Ιωάννου 39
Αγία Παρασκευή, 153 42

Τηλ. Επικοινωνίας

210 6399971 euromarket@euromarkets.gr

Ωράριο Καταστημάτων

Δευ - Παρ 8 π.μ - 9 μ.μ
Σαβ 8 π.μ - 8 μ.μ

Εταιρεία

Η εταιρεία Ε.Σ. ΕΥΡΩΜΑΡΚΕΤ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1986 με κύριο αντικείμενο εργασιών την διαχείριση καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων και ειδών διατροφής.

Διαθέτει ήδη πέντε σημεία πώλησης σε πρότυπα καταστήματα delicatessen στην Αττική.

Σκοπός της εταιρείας είναι η μέγιστη διασφάλιση ποιότητας – τιμής καθώς και η παροχή εξειδικευμένων προϊόντων και γνώσεων που στόχο έχουν τη διευκόλυνση στην καθημερινότητα των καταναλωτών.

Σταθερή επιδίωξη της είναι η διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή, πάντα κάτω από τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.

Η τεράστια γκάμα από προϊόντα κρέατος περιλαμβάνει παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες ιδιαίτερες γεύσεις προσαρμοσμένες στις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής.

Βρείτε όλα τα καταστήματά μας εδώ

Συνεργάτες

Violagro

Η μοναδικότητα του κλίματος και της εδαφολογικής σύνθεσης των Κροκεών Λακωνίας, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές αρχαίες ποικιλίες ελιών διασφαλίζει την παραγωγή ανώτερης ποιότητας ελαιολάδου με το χρυσοπράσινο χρώμα, το φρουτώδες άρωμά του και την πικάντικη γεύση του.Από τη συλλογή των ελιών μέχρι τη τυποποίηση, χρησιμοποιούμε μόνο φυσικές μεθόδους παραγωγής. Τα έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά οφείλονται στην κοινή διαδικασία λείανσης που εξασφαλίζει ότι οι ελιές συνθλίβονται 8 ώρες- το πολύ – μετά τη συγκομιδή στους 22 βαθμούς Κελσίου με ψυχρή έκθλιψη.

Ένα καλό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο έχει τα παρακάτω τρία χαρακτηριστικά:

Φρουτώδες:

Το «φρουτώδες του ελαιολάδου» είναι το άρωμα ή η γεύση, που μας θυμίζει φρεσκοκομμένες, χωρίς ελαττώματα, υγιείς άγουρες ή ώριμες ελιές. Όταν λέμε, δηλαδή, «φρουτώδες», εννοούμε την ωραία γεύση ή το άρωμα του καρπού (φρούτου) της ελιάς και δεν πρέπει να πάει ο νους μας σε κάποιο φρούτο.

Πικρό:

Το πικρό, λοιπόν, είναι ακριβώς η αίσθηση της πικράδας που μπορεί να αισθανθούμε στο στόμα μας όταν δοκιμάζουμε ένα ελαιόλαδο το οποίο μάλιστα συνήθως έχει φτιαχτεί από σχετικά “άγουρες” ελιές, δηλαδή με χρώμα πράσινο-κίτρινο-μωβ.

Πικάντικο:

Είναι η αίσθηση του καψίματος, το «πικάντικο»που θα αισθανθούμε δοκιμάζοντας ένα φρέσκο ελαιόλαδο από “άγουρες” ελιές. Το κάψιμο αυτό το αισθανόμαστε συνήθως στην αρχή του λαιμού. Όσο μεγαλύτερο το κάψιμο, τόσο καλύτερο θεωρείται ένα ελαιόλαδο.